feedback booster
Boost prestaties met behulp van feedback

en maak van functioneringsgesprekken een feestje!

Potentie benutten

Wij creëren een omgeving waar mensen kunnen zeggen wat nodig is om tot betere prestaties te komen

Tijd en energie besparen

Wij regelen het complete proces zodat je jouw tijd en energie efficiënter kunt inzetten. 

Meer verantwoordelijkheid

Wij zorgen dat de mensen in jouw organisatie zelf het roer in handen nemen voor hun eigen ontwikkeling.
testimonial
Functioneringsgesprekken waren eerst vooral iets waar zowel managers als medewerkers tegenop zagen. Nu voelen mensen zich veel meer gewaardeerd, ook als ze stevige kritiek krijgen zie je dat ze het serieus nemen en zich inzetten om zichzelf te verbeteren.
Eveline Kreuk
inlime foto

Het meest ideale feedback proces

Goed functionerende mensen zijn essentieel voor elk bedrijf. Hoe beter men functioneert, hoe beter de prestaties. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?


Al meer dan 20 jaar houden wij ons bezig met het realiseren van cultuur- en gedragsverandering in organisaties en hebben daarmee duizenden mensen geholpen. Een aantal jaar geleden kregen wij van een klant de ultieme uitdaging: 'Kun je voor ons een methode bedenken die ervoor zorgt dat mensen zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun ontwikkeling en het verbeteren van hun functioneren, zonder centrale rol voor de manager?' Nou, dat hebben we gedaan! Inmiddels hebben we deze methode bij veel meer klanten geïmplementeerd.

Je verwacht misschien dat je daar een speciaal soort bedrijf voor moet zijn. Maar nee, dit kan in elke organisatie worden toegepast, ook in die van jou.


De input om mensen te helpen in hun ontwikkeling is allang bij jullie aanwezig. Wat wij doen is ervoor zorgen dat deze input verteld, gehoord en gebruikt wordt. Dus dezelfde input maar met een heel ander resultaat: medewerkers die zelf aan de slag gaan om beter te functioneren.

Change is disturbing when it is done to us,

exhilarating when it is done by us

Rosabeth Moss Kanter


Hoe belangrijk is


feedback nou eigenlijk


voor bedrijven?

Voordelen van het ultieme feedback proces 

betere resultaten

Iedereen beter functioneren

In elke organisatie kom je mensen tegen die onderpresteren. Dat kan veel verschillende oorzaken hebben, gebrek aan motivatie, vaardigheden, zelfvertrouwen, inzicht, kennis, etc. Als manager is het vaak aan jou om deze mensen hierop te wijzen en aan te geven hoe het beter kan en moet. Niet de leukste taak en gelukkig hoeft dat met de inzet van onze Feedbackbooster ook niet meer.

Natuurlijk hoef je niet onder te presteren om jezelf te willen verbeteren. En van complimenten groei je ook. Met de Feedbackbooster kan  iedereen zichzelf naar een hoger niveau tillen.

ontwikkeling

Talent aantrekken, ontwikkelen en behouden

Hoe zorg je ervoor dat de parels in jouw bedrijf voldoende uitgedaagd blijven? En hoe help je onzichtbare parels te glanzen? Iedereen heeft de natuurlijke drang om zichzelf te ontwikkelen en als dat niet in jouw bedrijf kan dan gaan ze ergens anders naartoe. Met de Feedbackbooster geef je mensen de input om aan zichzelf te blijven werken waardoor er minder kans is op verzuim en verloop.Eigen verantwoordelijkheid nemen in ontwikkeling 

Regelmatig lijkt de motivatie om te veranderen meer van de manager te komen dan vanuit de persoon zelf. Voor de manager vaak een energie vretende taak. Hoe zou het zijn als deze taak uit handen wordt genomen door de mensen zelf? Zij zelf actief op zoek gaan naar informatie over hun functioneren en een concreet plan maken om aan hun verbeterpunten te werken. Om jou als manager vervolgens versteld te doen staan van wat er mogelijk is. Mensen willen namelijk best veranderen zolang zij zelf maar aan het roer mogen staan van hun ontwikkeling. Met de Feedbackbooster gaan zijzelf aan de slagen hou jij tijd over om andere dingen te doen die nu te vaak blijven liggen.

transparant no stress

Feedback zonder stress

Vele onderzoeken hebben aangetoond dat het geven én het ontvangen van feedback tot enorme stress leidt. Dat resulteert erin dat het bijna niet gebeurt. Terwijl ook veel onderzoeken hebben aangetoond dat feedback een belangrijke tool is in ontwikkeling en verbetering van mensen en organisaties. Met de Feedbackbooster ondervangen we het stressprobleem waardoor feedback al snel een feestje wordt.

Bonus effecten...

talent development

Lerende organisatie

Het ideaal beeld van veel leidinggevenden is een lerende organisatie. Een organisatie die wendbaar is en zich continu kan aanpassen op veranderingen in de omgeving. Daarvoor is het nodig dat de mensen ook mee kunnen veranderen. Door feedback als continu proces in te richten, creëer je een cultuur waarin het normaal is om open te staan om te leren, ontwikkelen en veranderen.
iedereen verbeteren

Ambities realiseren

De een wil specifieke vaardigheden ontwikkelen, de ander meer op persoonlijk vlak, maar is dat ook wat de organisatie nodig heeft? Met de Feedbackbooster geef je mensen de input om zich te ontwikkelen op zo'n manier dat het bijdraagt aan de prestaties van jouw bedrijf.
intrinsieke motivatie

Lager ziekteverzuim 

Bijna de helft van het ziekteverzuim in organisaties heeft een sociaal psychologische oorzaak. Door de inzet van een professioneel feedback proces voorkom je dat mensen langere tijd zich niet uitgedaagd voelen, op hun tenen lopen, niet goed in de groep liggen of zich machteloos voelen, waardoor mensen een hoop leed bespaard kan blijven en uitval beperkt wordt.
feedback zonder stress

Hogere medewerkerstevredenheid

Veel bedrijven streven ernaar om bevlogen en tevreden medewerkers te hebben. Met een MTO wordt hierover feedback opgehaald. Dit levert waardevolle informatie die vaak blijft hangen bij het management en verder weinig mee gebeurt. Met de inzet van de feedbackbooster is iedereen vanzelfsprekend betrokken en verantwoordelijk voor het in de praktijk brengen van verbeteringen en ontwikkelingen. En dat levert direct een hogere medewerkerstevredenheid op.

feedbackbooster

Zo werkt de Feedbackbooster...

 • Het is een volledig geautomatiseerd proces, ingericht om een optimaal resultaat te behalen
 • Vooraf nemen we een checklist met je door om af te stemmen op de specifieke wensen en situatie
 • Wij hebben al onze ervaring en kennis gestopt in de ontwikkeling van een beproefde vragenlijst, die op maat kan worden gemaakt.
 • Met behulp van de vragenlijst halen we 360 graden feedback op
 • Betrokkenen ontvangen gedurende het hele proces handige reminders, tips en inspiratie om het proces te ondersteunen
 • De verzamelde feedback wordt door ons anoniem verwerkt tot een feedback rapport
 • Wij staan garant voor ervaren coaches die helpen om de feedback te horen en te vertalen naar ontwikkelpunten
 • De medewerker ontvangt een stappenplan om een eigen ontwikkelplan te maken
 • De medewerker krijgt begeleiding bij het in de organisatie in gesprek gaan over het ontwikkelplan
 • Leidinggevenden worden met behulp van een online training voorbereid op het voeren van ontwikkelgesprekken waarbij de medewerker in de lead is.

Ontdek onze bewezen methode

Feedbackbooster individueel

697,-

per persoon per jaar

 • 360 feedback
 • feedback rapportage
 • één op één coaching
 • ontwikkelplan


Feedbackbooster

team

597,-

per persoon per jaar (vanaf 7 personen)

 • 360 feedback
 • feedback rapportage
 • één op één coaching
 • ontwikkelplan
 • training leidinggevende

Feedbackbooster

organisatie

 

prijs op aanvraag
 • 360 feedback
 • feedback rapportage
 • één op één coaching
 • ontwikkelplan
 • training leidinggevende
 • cultuuranalyse