Over Inlime

specialist in cultuur- en gedragsverandering

organisatieverandering

Missie

Inlime (voorheen On-Lime) is opgericht in 2000 met als doel organisaties te helpen bij het realiseren van cultuur- en gedragsverandering. Geïnspireerd vanuit de behoefte om bedrijven met een frisse blik naar hun eigen cultuur te laten kijken om te zien wat wij zien. En te werken aan wat er mogelijk is. Het is onze ambitie om bedrijven meer geschikt te maken voor mensen en mensen meer van waarde te laten zijn voor het bedrijf. 

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

De online heisessies, gehouden door Inlime, hebben ons directieteam echt energie en verbinding gebracht. Heel belangrijk voor ons in deze periode, vooral met nieuwe mensen in het teamHillie Beentjes     -     Hoofddirecteur Financiën en Integrale Bedrijfsvoering, Ministerie van IenW
 
De geschiedenisbalk methode heeft mij enorm geholpen om te verbinden met ál mijn personeel. Het gaf mij een vliegende start als nieuwe directeur en zorgde voor veel onderling vertrouwen.
Eelco van der Leij    -     Algemeen directeur EQIN, onderdeel van de STORK group
 
In eerste instantie heb ik de kat uit de boom gekeken, maar terugkijkend ben ik erg enthousiast over de geschiedenisbalksessies en het dilemma spel. Ik kijk terug op een goed en leerzaam traject, waarin we gegroeid zijn naar één SBB.
Gerrit Veneboer    -     Directeur uitvoering SBB (Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)
 

Het Inlime team

Marieke Kruger

Marieke Kruger

Marieke is eigenaar van Inlime. Haar unieke kwaliteit is op een rustige en prettige manier de vinger op de zere plek te leggen.
Sabine den Hartog

Sabine den Hartog

Sabine is eigenaar van Inlime. Haar unieke kwaliteit is luchtigheid brengen in zware veranderingsprocessen waardoor alles makkelijker gaat.
Pauline Goddijn

Pauline Goddijn

Pauline is associate van Inlime. Haar unieke kwaliteit is scherp te observeren en de cultuur van een organisatie snel te doorgronden. 

Jildou Steensma

Jildou is associate van Inlime. Haar unieke kwaliteit is luisteren en observeren en daarna zonder oordeel het onzichtbare, zichtbaar maken. 

Elien Rogaar


Elien is associate van Inlime.

Haar unieke kwaliteit is een sterk intern moreel kompas wat haar altijd richting geeft.


Fleurieke Kamerbeek

Fleurieke is coach bij Inlime. Haar unieke kwaliteit is haar gemak om verbinding te maken en haar uitstraling van rust en vertrouwen. 

Kees Rijssenbeek


Kees is coach bij Inlime. Zijn unieke kwaliteit is zijn humor en de vaardigheid om mensen uit te dagen om tot ontwikkeling te komen. .

Myrte Hisschemöller

Myrte Hisschemöller

Myrte is virtueel assistent bij Inlime. Haar unieke kwaliteit is het vertalen van onze ideeën in beeld en woord.

Leontien Vermeul

Leontien is coach bij Inlime. Haar unieke kwaliteit is haar observatie vermogen en helderheid om dit over te brengen.

Marloes Thönissen

Marloes is coach bij Inlime. Haar unieke kwaliteit is dat ze een levensgenieter is en in haar coaching oprecht en positief.
Trainingsacteur

Ingelise de Jongste

 Ingelise is trainer en trainingsacteur. Ze is ijzersterk in haar observaties. Met haar begeleiding zijn de leerervaringen gegarandeerd. 
unknown

Jij misschien?

 Neem contact met ons op als je interesse hebt om als coach, facilitator, trainer en/of consultant bij ons te werken.